Lås till cykelvagn – en köpguide

2021/04/19

Lås till cykelvagn

Vi har tidigare sammanställt en köpguide för cykellås samt delat med oss av våra bästa tips på hur låsa din cykel på ett säkert sätt. Tyvärr är det däremot inte enbart cyklar som blir stulna nuförtiden. Även cykelvagnar och vanliga vagnar stjäls med jämna mellanrum. Här tänkte vi därför dela med oss av fem lås som är lämpliga att använda på din cykel- och barnvagn!

 

Tips på 5 lås till cykel- och barnvagnar

Som nämnts inledningsvis är det inte bara cyklar som blir stulna. Även cykel- och barnvagnar har blivit allt populärare stöldgods. Nedanför har vi därför samlat en handfull rejäla lås som kan användas för att låsa fast din vagn på ett tryggt och säkert sätt:

 

Kryptonite Evolution STD bygellås

Kryptonite har gjort sig kända för att tillverka högkvalitativa cykellås som försvårar cykelstölder avsevärt. Detta bygellås är inget undantag. Låset är SSF-godkänt och klassad som 7/10 i styrka, vilket gör det till ett av de kraftigare bygellåsen på marknaden.

Evolution STD lämpar sig inte enbart utmärkt till cyklar, utan även till cykel- och barnvagnar.

Läs mer om och köp Kryptonnite Evolution STD.

 

Kryptonite Kryptolok Combo bygellås

Kryptolok Combo är en annan favorit från populära Kryptonite. Det högkvalitativa låset är tillverkat av härdat stål och är klassad som 6/10 i styrka. En stor fördel med denna produkt är att den kommer med ett praktiskt kombinationslås som gör att du slipper hålla koll på nycklar.

Läs mer om och köp Kryptonite Kryptolok Combo.

 

Kryptonite Keeper 785 kättinglås

Likt ovanstående lås kommer kätting från Kryptonite. Här bjuds du dels på en hög säkerhet tack vare den värmebehandlade manganstålen samt den interagerade låskolven, men även en hög användarvänlighet tack vare de ergonomiska nycklarna och smidiga låscylindrarna.

Läs mer om och köp Kryptonite Keeper 785.

 

Hiplok Spin kättinglås

Önskar du ett något mindre och smidigare kättinglås som enkelt hanteras med hjälp av ett kombinationslås, kanske detta kättinglås från Hiplok faller dig i smaken. Ett perfekt alternativ för den stressade föräldern som vill slippa hålla koll på nycklar!

Läs mer om och köp Hiplok Spin.

 

ABUS Numero vajerlås

Om du är på jakt efter ett enklare lås som ger dig grundläggande säkerhet mot stölder, kan du med fördel spana in detta vajerlås från från ABUS. Det är enkelt att bära med sig samtidigt som handhavandet är enkelt tack vare kombinationslåset.

Läs mer om och köp ABUS Numero.

 

Så låser du fast cykel- och barnvagnen på bästa sätt

Det är många därute som funderar hur man låser fast sin cykel- eller barnvagn på bästa sätt. Avslutningsvis tänkte vi därför dela med oss av några tips och råd för hur lyckas med detta!

När du ska låsa fast din barn- eller cykelvagn kan du antingen låsa fast den i din cykel, alternativt att du låser fast däcket och ramen i ett fast objekt.

 

Ta hjälp av Jarla Cykel

Där har du det – en handfull lås som lämpar sig utmärkt att använda när du ska låsa fast din cykelvagn och eller barnvagn. Vill du hitta ännu fler alternativ rekommenderar vi dig att spana in vårt kompletta utbud av cykellås.

En annan fördel med att handla hos oss på Jarla Cykel är att vi finns både online och i fysisk butik i Stockholm. Besök oss på Rådmansgatan 25 eller Gustavslundsvägen 175, ring oss direkt på 08 – 20 06 76 eller skicka oss ett e-mail till [email protected] eventuella frågor eller funderingar. Varmt välkommen!