Om oss

Joakim Piela Delägare
Gustav Hermansson Delägare
Kim Ström Butiksansvarig, Kundrådgivare Stockholm, Östermalm
Kenneth Davidsson Verkstadsansvarig, Servicetekniker Stockholm, Östermalm
Axel Rowlands Administratör Stockholm, Östermalm
Carlos Fernandez Servicetekniker Stockholm, Östermalm
Magnus Eweman Servicetekniker Stockholm, Östermalm
Rasmus Lyshöi Servicetekniker Stockholm, Östermalm
Isak Walestad Kundrådgivare Stockholm, Östermalm
Arthur Åsberg Kundrådgivare Stockholm, Östermalm
Tim Gnipe Butiksansvarig, Servicetekniker Bromma, Alvik
Mathias Norgren Kundrådgivare, Servicetekniker Bromma, Alvik
Jorge Leal Kundrådgivare, Servicetekniker Bromma, Alvik
Henrik Pettersson Cyklologen https://www.cyklologen.se/

Över 75 års erfarenhet!

Allt började 1944 med att grundaren av verksamheten Lennart Hellström, R.I.P, startade med att serva allt ifrån symaskiner till att reparera cyklar och slipa skridskor. Detta skedde på en yta av ca 15 kvm. Idag har vi betydligt större yta att exponera våra produkter på. Vi har bland annat en cykelexponering med över hundra olika modeller cyklar.

Under 50-talet och framåt kom sportartiklar till försäljning att dominera utbudet, men servicen av produkter har sedan början varit företagets starkaste försäljningsargument och är så även idag. Företaget har även sålt och självklart då servat mopeder. Under många år var butiken en sportaffär med cyklar. I dag är vi en renodlad cykelbutik med högsta kompetens inom området.

1994 då Lennart drivit företaget i 50 år skedde företagets första ägarbyte då Christer Swärd köpte företaget.

Christer ägde företaget fram till 2016 och drev och utvecklade Jarla till det det är idag, en riktig cykelbutik med högsta standard på både produkter, service och kunskap.

I April 2016 var det dags för oss att ta över. Vi har jobbat på Jarla sedan 2008 respektive 2007 och har nu samlat på oss en gedigen erfarenhet av cykelbranchen och vad vi tycker är viktigt i en cykelbutik.

Vårt stora uppdrag är nu att fortsätta driva och utveckla denna pärla bland butiker i Stockholm. Vi brinner för cykel och att ge kunder den bästa servicen man kan tänka sig! Vi vill att Stockholm och hela Sverige skall cykla. Det är idag enligt oss det ultimata transportmedlet i en stad, både för miljön, kroppen och själen. Vi vill att alla ska få känna friheten som cykling ger och du ska få göra det på en kvalitetscykel som är rätt för dig och för det ändamålet som du önskar använda den. Det är allt detta tillsammans som gör Jarla till den bästa cykelbutiken. Det är detta som är vårt uppdrag. Du skall känna att du fått den bästa servicen du kan hitta och den ultimata cykeln för dig!

Ledorden för oss på Jarla Cykel är Kvalitet, Kunskap och Service.

Välkomna in i butiken!

Gustav & Jocke