Cykelbutik Alvik

Oavsett om du vill serva din nuvarande cykel, komplettera den med nya komponenter eller också köpa en helt ny, kan du göra detta hos oss på Jarla Cykel. Till vår kombinerade verkstad och cykelbutik i Alvik kan du komma vid alla typer av ärenden, litet som stort. Besök oss redan idag på Gustavslundsvägen 175!

När du vill köpa en ny cykel

Som tidigare nämnts är du varmt välkommen till oss när du vill investera i en ny cykel. Vi erbjuder nämligen ett brett och välfyllt sortiment innehållandes en mängd olika typer av cyklar.

Oavsett om du är på jakt efter en ny elcykel, barn-/juniorcykel, mountainbike, standardcykel, cyclocross, hybrid-/trekkingcykel, landsvägscykel eller också en triathloncykel, hittar du det garanterat hos oss.

Synonymt för alla våra produkter är att de håller en mycket hög kvalitet. När du handlar hos oss får du en trotjänare som håller i många år framöver. Detta eftersom vi uteslutande arbetar med marknadsledande varumärken såsom Merida, Skeppshult, Monark, Trek, Crescent, Nishiki, Santa Cruz och Pinarello.

Utöver ett brett och välfyllt sortiment med högkvalitativa produkter, erbjuder vi en förstklassig service i kombination med stor kunskap. Vår kunniga personal guidar dig igenom de olika valen och hjälper dig att hitta en cykel som passar just dig och dina behov.

Varmt välkommen till Jarla Cykel, din lokala cykelbutik i Alvik!

…eller också nya komponenter

Det är däremot inte enbart cyklar som återfinns i vårt sortiment. Vi erbjuder också ett stort sortiment av komponenter och tillbehör. Givetvis från välkända varumärken som Shimano och Bontrager.

Hos oss hittar du allt ifrån bromsbelägg till fälgar, ekrar, däck, kedjedrev, växlar, styrdelar och allt däremellan. Med andra ord alla komponenter som du kan tänkas behöva byta ut på din cykel!

Eftersom vi dessutom lagerhåller majoriteten av komponenterna och reservdelarna, kan du snabbt få tag i det du behöver för att ta dig ut på vägarna igen.

Service och reparationer

Som tidigare nämnts erbjuder vi en kombinerad butik och verkstad, vilket innebär att vi kan hjälpa dig när saker och ting inte står rätt till med din cykel. Vi hjälper dig gärna med att felsöka eventuella problem och ta adekvata åtgärder för att du ska bli kvitt dessa!

Det behöver däremot inte vara så att någonting inte står rätt till för att du ska besöka vår verkstad. Hit kan du också komma för att lämna in din trotjänare på årlig service. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förlänga dess livslängd.

Därför erbjuder vi även färdiga servicepaket, i vilka vi ser över och servar slitagedelar såsom kedja, vajrar och liknande.

Vi vill än en gång önska dig varmt välkommen till oss på Jarla Cykel, din lokala cykelbutik i Alvik. Hit är du välkommen vid alla typer av ärenden, litet som stort. Besök oss på Gustavslundsvägen 175!

Vid eventuell frågor eller funderingar når du oss på telefon 08 – 20 06 76 eller via mejl info@jarlacykel.se.