BOKA TID I VÅRA CYKELVERKSTÄDER

Välkommen att boka en servicetid i en av våra Shimano Servicecenter-verkstäder hos våra utbildade och certifierade servicetekniker.

Här kan du boka tid i våra verkstäder för arbeten som inte är däck eller slangbyten då vi tar dessa på drop-in och har dem klara så snart vi kan.
OBS! En bokning per cykel! Vid bokning av flera cyklar, gör flera bokningar.
Stötdämparservice utförs i vår verkstad på Rådmansgatan. Vill du ändå lämna cykeln i Alvik? Läs mer här.

Väntetiden under högsäsong, april till september, kan vara lång. Jämför gärna väntetiden mellan verkstäderna för att hitta en tid som passar dig.

När cykeln lämnas går vi igenom den tillsammans med dig, tänk därför på att avsätta några minuter vid själva inlämningen.

LÅDCYKLAR kan vi dessvärre inte ta emot i våra verkstäder p.g.a. platsbrist och för smal entré. Vi kan dock komma till dig med vår ambulerande service Cyklologen. För att boka en tid för lådcykel hos Cyklologen, KLICKA HÄR!

INLÄMNING OCH UTHÄMTNING

Inlämning av din cykel sker tidigast kl. 16.00 dagen innan din bokade tid och senast kl. 12.00 samma dag som din bokade tid. När cykeln är klar får du ett sms med ett ordernummer, som du uppger när du hämtar den.

Våra verkstäder har platsbrist och cykeln måste därför hämtas senast 24h efter att den har blivit klar, därefter utgår en förvaringsavgift à 250kr/dygn.

LÄMNA DEN REN TACK!

För att vi ska kunna ge dig och din cykel bästa möjliga service är det viktigt att cykeln är ren när du lämnar in den. En cykel som vi bedömer vara för smutsig, för att genomföra önskad service, kommer att rengöras och debitering utgår då enligt gällande taxa.

Boka service

Välj butik:

Rådmansgatan 25, 114 25 Stockholm
Gustavslundsvägen 175, 167 51 Bromma