Cykelverkstad i Vasastan

Oavsett om du behöver hjälp med att montera nya delar på din cykel, reparera den eller också lämna in den på årlig service, är du varmt välkommen till oss på Jarla Cykel – din cykelverkstad i Vasastan!

Din lokala cykelverkstad

I mer än 75 år har vi på Jarla Cykel tillhandahållit en gedigen yrkesstolthet och kunskap till stockholmarna. Vi säljer inte enbart cyklar och tillbehör, utan vi servar och reparerar dem också, oavsett märke och årsmodell.

Du hittar vår kombinerade butik och cykelverkstad på Rådmansgatan 25 i Stockholm. Här arbetar ett glatt gäng av dedikerade och erfarna medarbetare för att erbjuda just dig och din cykel ett professionellt omhändertagande, oavsett problem och dess storlek.

I behov av hjälp? Besök oss på Rådmansgatan 25 eller hör av dig till oss på 08-20 06 76 eller via mejl info@jarlacykel.se.

Vi hjälper dig oavsett ärende

Till vår cykelverkstad i Vasastan kan du komma vid alla typer av ärenden. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med att pumpa däcken, montera ett nytt bakdäck, spänna kedjan, serva hojens hydrauliska bromssystem eller också se till att den är redo för sommarens bestyr.

Tack vare att vi erhåller ett stort och välfyllt lager med tillbehör och reservdelar, har vi oftast det mesta som behövs i lager. Något som innebär kortare väntetider för dig som kund. Vår målsättning är alltid att du ska få tillbaka din cykel så snabbt som möjligt, oavsett i vilket ärende du lämnat in den.

Vi är dessutom ett certifierat Shimano Service Center. På så sätt kan du vara säker på att du är i trygga händer!

Ta del av våra färdiga servicepaket

Det behöver däremot inte vara något fel med din cykel för att du ska lämna in den till vår verkstad. Som tidigare nämnts kan det vara en bra idé att serva hojen med jämna mellanrum. Förslagsvis när du tar fram den till sommaren, förutsatt att du inte cyklar på vintern.

För att underlätta denna typ av serviceärenden har vi satt ihop färdiga servicepaket, i vilka vi bland annat går igenom och justerar:

  • Växlar
  • Bromsar
  • Däcktryck
  • Kedja
  • Skruvar och muttrar

På så sätt kan du vara säker på att din cykel är i absolut toppskick. Som om detta inte vore nog vet du redan innan vad servicen kommer att kosta dig, då vi erbjuder fasta priser på alla våra paket.

Läs mer om våra färdiga servicepaket.

Välkommen till din cykelverkstad i Vasastan

Vi önskar dig varmt välkommen till vår verkstad på Rådmansgatan 25 i Stockholm. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av service- och reparationsärenden.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss direkt på 08-20 06 76 eller via mejl info@jarlacykel.se. Än en gång, varmt välkommen till Jarla Cykel – din lokala cykelverkstad!