Köp och serva din cykel i Alvik

På Jarla Cykel brinner vi för cyklar. Därför erbjuder vi en kombinerad cykelbutik och verkstad på Gustavslundsvägen 175 i Alvik. Hit kan du komma vid alla typer av cykelrelaterade ärenden, oavsett om du vill inhandla en ny eller också rusta upp din gamla!

Cyklar från välkända varumärken

Jarla Cykel har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till början av 40-talet. Ända sedan dess har vi fokuserat på att erbjuda kunderna service, kunskap och kvalitet. Ledord som vi lever efter än idag.

För att leva upp till detta arbetar vi uteslutande med högkvalitativa produkter. Hos oss hittar du därför cyklar från marknadsledande varumärken som Monark, Skeppshult, Trek, Nishiki, Crescent, Merida, Santa Cruz och Pinarello. På så sätt kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som håller i många år framöver!

Då vi vill att fler ska upptäcka fördelarna med att cykla, erbjuder vi också en mängd olika typer av cyklar. Oavsett om du är på jakt efter en elcykel, mountainbike, standardcykel, Gravel bike, hybridcykel, triathlon eller landsvägscykel, hittar du det garanterat hos oss.

De andra två ledorden – service och kunskap – står vår kompetenta personal för. Hos oss möts du alltid av skicklig och serviceinriktad personal som har stor erfarenhet av allt som rör cykling. De hjälper dig gärna att hitta den cykel som passar bäst för just dig och dina behov!

Se vårt kompletta cykelutbud.

Ett stort utbud av komponenter 

Inte nog med att vi erbjuder ett stort utbud av cyklar, gör vi även detsamma med komponenter. Hos oss hittar du såväl slitage- som extradelar som passar till alla typer av cyklar. Allt ifrån litet till stort.

Bland vårt sortiment hittar du allt ifrån bromsbelägg och bromshandtag till fälgar, kassetter, kedjedrev, däck, sadelstolpar, styren, växlar, framgafflar och allt däremellan. Givetvis från välkända och pålitliga varumärken som Shimano och Bontrager.

Ytterligare en fördel är att vi lagerhåller de flesta av våra komponenter, vilket gör att du snabbt kan få tag på dem.

Se vårt kompletta sortiment av komponenter.

Se över din hoj i vår verkstad

Om du däremot vill se över din gamla trotjänare, kan du med fördel lämna in den till vår verkstad. Vi hjälper dig dels att fixa eventuella problem, men erbjuder även färdiga servicepaket där vi ser över och reparerar slitagedelar som kablage och kedja.

För att hålla din cykel i bästa tänkbara skick, rekommenderar vi att du lämnar in den på service 1–2 gånger per år. Det lönar sig i längden!

Varmt välkommen till Jarla Cykel, ditt förstahandsval vid alla typer av cykelrelaterade ärenden i Alvik. Besök oss på Gustavslundsvägen 175 – vi håller öppet under samtliga vardagar och butiken är även öppen på lördagar.

Vid eventuella frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på 08-20 06 76 eller via mejl info@jarlacykel.se.