Cykelverkstad i Alvik

Om du letar efter en professionell cykelverkstad i Alvik har du hamnat helt rätt. Med ett attraktivt läge på Gustavslundsvägen 175 hittar du vår kombinerade butik och verkstad, dit du kan komma vid alla typer av ärenden. Vi hälsar dig varmt välkommen till Jarla Cykel – din lokala cykelverkstad i Alvik!

Din lokala cykelverkstad

I mer än 75 år har vi på Jarla Cykel haft en brinnande passion för allt som rör cyklar. Vi har därför delat denna passion med stockholmare genom att erbjuda både försäljning och service av mountainbikes, standardcyklar och landsvägscyklar, bara för att nämna några.

Efter vårt förvärv av Alviks Cykel är vi mycket glada över att kunna dela denna passion och service med alla entusiaster i och omkring Bromma. Vi är din lokala cykelverkstad, dit du kan komma vid alla typer av reparations- och serviceärenden. För oss är inget problem för litet eller för stort.

Vår kombinerade butik och verkstad har öppet under samtliga vardagar mellan kl. 10-18. Besök oss på Gustavslundsvägen 175 eller hör av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar. Du når oss enklast på telefon 08 – 20 06 76 eller via mejl info@jarlacykel.se.

Hjälp med service och reparationer

Vi värdesätter service, kunskap och kvalitet. Det är värdeord som vi har levt efter sedan starten på 40-talet. När du lämnar in din cykel till oss kan du därför vara säker på att ni båda får ta del av förstklassig service och kunskap.

Till oss kan du komma vid alla typer av service- och reparationsärenden. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med att montera nya komponenter eller också pumpa däcken, byta ekrar, serva din dämpare eller bara lämna in hojen för årlig service.

En stor fördel med att lämna in din cykel hos oss är att vi har ett stort och välfyllt lager. Vi slipper därav, åtminstone i de flesta fall, beställa reservdelar från tillverkaren. Något som i sin tur resulterar i att du snabbt kan få hjälp och snart är ute på vägarna igen!

Som tidigare nämnts är kvalitet ett av våra värdeord. Med anledning av detta lagerhåller vi endast komponenter och reservdelar från marknadsledan de varumärken och leverantörer.

Kompletta servicepaket

Du behöver däremot inte vänta tills att din cykel går sönder för att besöka oss. För att förlänga livslängden på din hoj och se till att den håller sig i bästa tänkbara skick, rekommenderar vi dig att kontinuerligt serva den. Förslagsvis 1–2 gånger per år.

Med anledning av detta tillhandahåller vi färdiga servicepaket där vi bl.a. ser över och justerar:

  • Växlar
  • Bromsar
  • Däcktryck
  • Kedje
  • Skruvar och muttrar
  • Bland mycket mer…

Läs mer om våra färdiga servicepaket.

Vi hälsar dig än en gång varmt välkommen till Jarla Cykel – din lokala cykelverkstad i Alvik!

Besök oss på Gustavslundsvägen 175 eller hör av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar. Du når oss, som tidigare nämnts, på telefon 08 – 20 06 76 eller via mejl info@jarlacykel.se.