Cykelverkstad på Östermalm

Varmt välkommen till Jarla Cykel – din lokala cykelverkstad på Östermalm. Till oss kan du komma vid alla typer av ärenden, oavsett om du är i behov av en reparation eller bara vill se över och serva din cykel!

En riktig cykelverkstad

Det var under 40-talet som Jarla Cykel slog upp portarna för första gången. Ända sedan dess har vi levt efter de tre värdeorden service, kunskap och kvalitet. Något som genomsyrar hela vår verksamhet.

Det är också detta som vi erbjuder dig när du besöker vår kombinerade butik och cykelverkstad på Östermalm. Hit är du välkommen vid alla typer av ärenden, litet som stort. Våra kompetenta och härliga medarbetare finns på plats för att ge dig och din cykel bästa möjliga service! 

Besök din lokala cykelverkstad på Östermalm, vi hjälper dig oavsett ärende. Du hittar våra centralt belägna lokaler på Rådmansgatan 25, där vår verkstad håller öppet mellan 10–18 på helgfria vardagar.

Hjälp vid alla typer av ärenden  

Som tidigare nämnts finns vi alltid nära och redo att hjälpa dig, oavsett ärende och omfattning. Kom in och pumpa dina däck, låt oss montera nya delar eller bara se över och serva din cykel.

Vi har ett stort och välfyllt lager med reservdelar till alla typer av cyklar. Något som innebär att vi kan serva och laga alla cykeltyper. Det spelar ingen roll om du äger en standardcykel, elcykel, mountainbike, hybridcykel eller landsvägscykel, vi ser till att din hoj får den omtanke och service som behövs!

En annan fördel med vårt stora och välfyllda lager, är att vi många gånger slipper beställa reservdelar, och därigenom kan erbjuda en snabbare service. Väntetiden för dig som kund blir således kortare och du är snabbt ute på vägarna igen.

Se över din cykel med jämna mellanrum

För att din cykel ska hålla sig i bra skick under en längre tid, är det viktigt att du ser över den med jämna mellanrum. Med anledning av detta erbjuder vi färdiga servicepaket, där vi bland annat ser över och åtgärdar problem med:

  • Växlar
  • Bromsar
  • Däcktryck
  • Kedja
  • Skruvar och muttrar

En stor trygghet för dig, då du säkerställer att din hoj håller sig i bästa tänkbara skicka. Genom att kontinuerligt serva din cykel förlänger du också dess livslängd och slipper byta ut slitagedelar lika ofta. Även risken för att råka ut för obehagliga olyckor till följd av felande komponenter minskar!

Läs mer om våra färdiga servicepaket.

Besök din lokala cykelverkstad på Östermalm

Vi hälsar dig än en gång varmt välkommen till din lokala cykelverkstad på Östermalm. Besök oss på Rådmansgatan 25 för att få hjälp med alla typer av service- och reparationsärenden, oavsett omfattning och typ cykel.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss direkt på 08-20 06 76 eller via mejl [email protected].