Verkstad 2

Cykelverkstad & cykelaffär i Stockholm

Hej och välkommen till vår cykelverkstad.

Om du vill ha hjälp med din cykel så är vi mer än glada för att du väljer att lämna den i våra händer. Kom in till vår kombinerade cykelverkstad och cykelaffär i Östermalm på gränsen mot Vasastaden i Stockholm.

Med våra cykelexperter så kan du få hjälp med allt ifrån att pumpa däck till att serva hydrauliska bromssystem och dämpare. Vi har även ett stort lager med tillbehör och reservdelar i lager för att kunna lösa dina cykelproblem så snabbt som möjligt. Under högsäsongen så krävs det oftast att man bokar en tid för att få lämna in sin cykel, för punkteringar och däckbyten behövs ej tidsbokning, och då så utför vi reparationen under samma dag eller till senast nästa vardag.

Här kommer några prisexempel på reparationer:

Punktering: 300 kr
Vi söker alltid igenom däck, slang och fälg för att hitta orsaken till punkteringen så du slipper återkomma. Vi ersätter din trasiga slang med en ny. Är däcket i dåligt skick eller trasigt så tillkommer kostnad för ett nytt däck.

Riktning av hjul: 265 kr
Vi ser över hela hjulets ekrar och spänner upp dom så att hjulet blir så rakt som möjligt, tänk på att en skadad fälg aldrig kan bli helt rak igen. Är det trasiga ekrar i hjulet så tillkommer kostnad för ekerbyte samt ekrar.

Justering av växlar: 240 kr
Kontroll och justering av dina kedjeväxlar. Vi smörjer även upp kedjan och dina vajrar för att dom skall fungera lättare och länge. Behövs vajrar och höljen bytas så tillkommer priset för bytet och delarna.

Justering av broms: 165 kr
Vi ställer in bromsklossarna rätt och justerar vajerspänningen för att få din broms att fungera så bra och säkert som möjligt. Behövs bromsklossarna bytas så tillkommer kostnad för delarna.

Service av framgaffel: från 770 kr
En dämpad framgaffel behöver servas ungefär var 30-50 timme för att den skall fungera bra och hålla länge. Vi monterar isär din framdämpare, rengör och kontrollerar samt monterar ihop den med ny olja. Behövs det nya delar så tillkommer priset för dessa. Observera att vi endast servar RockShox och FOX.

Service av bakdämpare: från 695 kr
En bakdämpare behöver servas ungefär var 50-100 timme om den skall fungera bra och hålla länge. Vi tar isär dämparen, rengör och byter ut alla o-ringar och damtätningar. Monterar ihop den med ny olja och trycksätter den efter din vikt. Det kan även vara bra att byta bussningar för att minimera risk för glapp i länkaget. Pris för delar tillkommer. Observera att vi endast för tillfället servar FOX bakdämpare.

Service av Rockshox Reverb: 1250 kr
Har din sadelstolpe börjat sjunka ihop? Kolla lufttrycket, 250 psi. Hjälper inte det, då är det dags att lämna in den för en helrenovering. Vi plockar isär stolpen, rengör allt och byter slitdelarna. Pris för servicekit tillkommer.

Vi har även färdiga servicepaket

Servicepaket 1: 440 kr

Kontroll och justering av växlar och bromsar
Smörjning av kedja och vajrar
Pumpning av däcken

Servicepaket 2: 715 kr

Kontroll och justering av växlar och bromsar
Riktning av hjulen
Smörjning av kedja och vajrar
Pumpning av däcken

För att vi skall kunna göra vårt bästa ,så att din cykel fungerar så bra som möjligt, se till att din cykel är tvättad när du lämnar in den.

Har du några frågor så tveka inte att ringa till oss på 08-200676(välj Verkstad i telefonväxeln).

Läs mer om Jarla Cykel på vår Om oss-sida.