Köp och serva cykel i Vasastan

Oavsett om du är på jakt efter en ny cykel eller också vill serva din nuvarande hoj, är du varmt välkommen till oss på Jarla Cykel. I vår kombinerade cykelbutik och verkstad, som återfinns i Vasastan, kan du få hjälp med alla typer av hojrelaterade ärenden!

Stort utbud av cyklar

I vår butik finns ett betydande sortiment av högkvalitativa produkter. Bland vårt sortiment hittar du bl.a. ett stort utbud av cyklar från välkända varumärken såsom Trek, Skeppshult, Crescent och Monark, för att bara nämna några.

Inte nog med att vi erbjuder högkvalitativa produkter från välkända varumärken, tillhandahåller vi också en mängd olika typer av cyklar. Hos oss hittar du allt ifrån klassiska citybikes till elcyklar, mountainbikes, triathloncyklar, hybrid- och trekkingcyklar samt landsvägscyklar och barncyklar.

Se vårt kompletta utbud av cyklar eller besök vår butik på Rådmansgatan 25 för att få hjälp av vår kompetenta personal, vilka hjälper dig att hitta den cykel som passar bäst för just dig och dina behov!

…och komponenter

Förutom ett stort utbud av kompletta cyklar, erbjuder vi också ett stort sortiment av komponenter. Även här från välkända varumärken som Shimano och Bontrager. Här finns allt du behöver för att uppgradera din hoj eller byta ut trasiga delar.

Bland vårt välrenommerade sortiment hittar du allt ifrån bromshandtag och bromsskivor till kompletta hjul, kassetter, rulltrissor, pedaler, styrlager, växelöron och sadelklämmor, för att bara nämna några.

Bläddra bland vårt kompletta utbud av komponenter eller gör ett besök i vår butik.

Få hjälp i vår cykelverkstad

Är du däremot inte ute efter en ny cykel, utan snarare efter att serva eller reparera din befintliga hoj, kan du med fördel lämna in den i vår verkstad vilken återfinns på samma adress.

I vår cykelverkstad kan vi hjälpa dig med alla typer av ärenden, oavsett om du är i behov av en årlig service eller också vill reparera och byta ut trasiga komponenter.

En stor fördel är att vi lagerhåller de allra flesta komponenterna i vår butik och verkstad, vilket resulterar i korta ledtider. När du lämnar in din cykel hos oss gör vi allt för att den ska vara klar så snabbt som möjligt, så att du återigen kan ge dig ut på vägarna!

Läs mer om vår cykelverkstad i Vasastan eller sväng förbi oss direkt.

Välkommen till Jarla Cykel

Till oss på Jarla Cykel är du välkommen vid alla typer av cykelrelaterade ärenden, oavsett om du investera i en ny hoj eller också se efter din befintliga. Besök oss på Rådmansgatan 25 – vi håller öppet under samtliga vardagar och butiken är även öppen på lördagar.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss direkt på 08-20 06 76 eller via mejl info@jarlacykel.se. Än en gång, varmt välkommen till Jarla Cykel – ditt förstahandsval vid cykelrelaterade ärenden i Vasastan!