NYHETER

2021/06/11

Goda anledningar att använda ett cykellås med larm

Genom att använda ett lås med larm kan du avskräcka tjuven och få ett extra stöldskydd för din cykel. Här tänkte vi berätta mer om varför det är så fördelaktigt att använda sig av ett cykellås med larm, samtidigt som vi passar på att tipsa om passande lås från vårt utbud.

Läs mer
2021/06/07

7 tips till dig som letar efter en snygg cykelhjälm

Hjälmens huvudsakliga syfte är att ge skydd åt huvudet vid en eventuell olycka. Men visst är det trevligt om den även har en iögonfallande design? Här tänkte vi därför tipsa om sju produkter som passar perfekt för dig som letar efter en snygg cykelhjälm!

Läs mer
2021/05/31

Ryggsäck för cykelpendling – en köpguide

När man cykelpendlar till jobbet är det väldigt fördelaktigt att använda sig av en ryggsäck. Här tänkte vi därför berätta mer om varför det är så fördelaktigt, samtidigt som vi passar på att tipsa om ryggsäckar som passar perfekt för cykelpendlingen!

Läs mer
2021/05/24

Så gör du för att pumpa dina cykeldäck

Att pumpa sina cykeldäck är för många en baggis. Har man aldrig gjort det eller känner sig osäker på hur man går tillväga kan det däremot vara skönt att få en genomgång. Här tänkte vi därför berätta mer om hur du gör för att pumpa dina cykeldäck!

Läs mer
2021/05/17

7 tips för en lyckad cykelsemester med barn

Vi har i en tidigare artikel delat med oss av en handfull tips för en lyckad cykelsemester. Nu tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och dela med oss av tips till dig som planerar en cykelsemester tillsammans med ditt barn!

Läs mer
2021/05/10

7 tips till dig som börjat cykla i coronatider

Sedan coronapandemins utbrott är det allt fler svenskar som fått upp ögonen för nya tränings- och motionsformer som cykling. Här tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips och råd till dig som börjat cykla i coronatider!

Läs mer
2021/05/03

5 tips till dig som ska cykelcampa

Under de senaste åren är det allt fler som har börjat uppleva Sverige med cykel. En del som gör detta spenderar nätterna på hotell eller vandrarhem medan andra är mer äventyrliga och sover i tält. Här tänkte vi dela med oss av fem tips och råd till dig som planerar att göra det sistnämnda! 

Läs mer
2021/04/26

Hur ska klossarna sitta på cykelskor?

Har du investerat i ett par cykelskor med pedalklossar och funderar på var dessa ska sitta? Då är denna artikel helt rätt för dig. Här tänkte vi nämligen försöka reda ut hur du hittar klossarnas rätta placering.

Läs mer
2021/04/19

Lås till cykelvagn – en köpguide

Vi har tidigare sammanställt en köpguide för cykellås samt delat med oss av våra bästa tips på hur låsa din cykel på ett säkert sätt. Tyvärr är det däremot inte enbart cyklar som blir stulna nuförtiden. Även cykelvagnar och vanliga vagnar stjäls med jämna mellanrum. Här tänkte vi därför dela med oss av fem lås som är lämpliga att använda på din cykel- och barnvagn!

Läs mer
2021/04/12

Elcykel och kondition – vad stämmer?

Andelen elcyklar som rullar på de svenska vägarna har ökat explosionsartat under de senaste åren. I takt med att intresset för dessa cyklar ökat, har det också vuxit fram många funderingar och myter kring dem. En av de allra vanligaste är att man inte skulle få lika bra konditionsträning. Låt oss därför punktera denna myt och många andra en gång för alla!

Läs mer