NYHETER

2019/07/19

Billiga cykeltillbehör – en köpguide!

Utbudet av billiga cykeltillbehör är väldigt stort. Därför vill vi passa på att lyfta fram 14 olika alternativ som du bör spana in lite extra. Är du redo? Nu kör vi! Innehåll -14 billiga cykeltillbehör som du bör spana in -Ta hjälp av Jarla Cykel 14 billiga cykeltillbehör som du bör spana in Vad menas […]

Läs mer
2019/07/09

Juniorcykel – en köpguide

En juniorcykel är inte en barncykel, men det är heller inte en vuxencykel. En juniorcykel ska vara helt rätt. Men hur vet man vilken cykel man ska välja? Det får du veta i den här artikeln!

Läs mer
2019/07/01

Smörja cykelkedja – så gör du

Vi har i många tidigare artiklar påpekat hur viktigt det är att kontinuerligt smörja sin cykelkedja för att hålla den i toppskick. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vilka oljor som finns tillgängliga på marknaden samt hur du går tillväga för att smörja kedjan i praktiken.

Läs mer
2019/06/25

5 tips när du ska cykla till jobbet

Att cykla till jobbet är någonting som blir allt vanligare. En, i våra ögon, mycket positiv trend som vi hoppas blir långvarig. För att underlätta pendlandet tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips när man cyklar till jobbet!

Läs mer
2019/06/17

Så väljer du rätt storlek på cykeln

En cykel kan inte avnjutas om den inte har en storlek som överensstämmer med din kroppslängd, körstil och typ av cykel. Men hur vet man egentligen vilken storlek som är den rätta? I denna kompletta storleksguide berättar vi hur du enkelt kan räkna ut vilken ramstorlek som passar just dig och din kropp.

Läs mer
2019/06/11

Fyra tips när du cyklar inomhus (på trainer)

Förra veckan sammanställde vi en djupgående köpguide för cykeltrainers. Vi tänkte nu följa upp denna artikel genom att dela med oss av våra bästa tips som kan användas när du cyklar inomhus på din nya trainer. Perfekt för dig som vill hålla igång även under årets kallaste månader!

Läs mer
2019/06/04

Cykeltrainer – en köpguide

När temperaturen utomhus sjunker och hösten gör sig påmind, kan det vara skönt att övergå till inomhuscykling med hjälp av en trainer. Men vad är egentligen fördelarna med detta och vad ska man tänka på i samband med ett köp? I denna artikel berättar vi allt du behöver veta om cykeltrainers.

Läs mer
2019/05/31

Så gör du för att justera dina cykelväxlar

En cykelväxel används frekvent, vilket gör att den får utstå en hel del slitage. Något som så småningom resulterar i att den behöver justeras. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om när du behöver göra en växeljustering, hur du går tillväga för att göra detta i praktiken, samt hur vi på Jarla Cykel kan bistå med hjälp.

Läs mer
2019/05/29

Rikta cykelhjul – så gör du

Skeva cykelhjul är ett vanligt förekommande problem. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur dessa problem kan uppstå, samt hur du går tillväga för att rikta ditt cykelhjul steg-för-steg.

Läs mer
2019/05/20

Vi firar 75 år!

1944 öppnades portarna för första gången i Jarlas regi på Rådmansgatan 25 i Stockholm. Det är i år 2019 75 år sedan! Detta är vi stolta över och vill fira tillsammans med dig! Lördagen den 25:e maj från kl. 10.00 kommer vi att fira våra 75 år med pompa och ståt! Det kommer finnas mat, […]

Läs mer