NYHETER

2019/09/16

Så blir du kvitt skrikande bromsar på cykeln

Det finns många fördelar med att använda skivbromsar på cykeln. Dels är dem både effektivare och slitstarkare än traditionella V-bromsar. Det finns däremot ett problem – att de kan börja ge ifrån sig ett skrikande ljud. I denna artikel tänkte vi därför berättar hur du blir av med skrikande skivbromsar.

Läs mer
2019/09/09

Så hittar du bra däck till racercykeln

Det finns många där ute som undrar hur man hittar bra däck till sin racercykel. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vad som kännetecknar bra landsvägsdäck samt dela med oss av en handfull bästsäljare inom denna kategori.

Läs mer
2019/09/02

Tips när du ska köpa pakethållare till din cykel

En pakethållare är väldigt praktisk när du önskar att transportera saker med hjälp av din cykel. Alternativen är däremot många och det finns en del saker att tänka på för att hitta en hållare som passar just dig och din cykel. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips och råd när du ska köpa en pakethållare till din cykel.

Läs mer
2019/08/26

Så hittar du den bästa cykelväskan för pendling

De flesta är nu tillbaka från sommarens semester, redo att börja cykelpendla till jobbet. För att underlätta dina kommande turer rekommenderar vi däremot att du investerar i en funktionell väska med plats för alla jobbredskap. I denna artikel berättar vi därför mer om hur du hittar den bästa cykelväskan för pendling!

Läs mer
2019/08/21

Så gör du för att byta cykelstyre

Vi har tidigare delat med oss av en djupgående köpguide för cykelstyren. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du gör för att byta ut ditt styre och montera det på din cykel.

Läs mer
2019/08/13

Därför bör du använda ett ramskydd på din cykel

Det finns många enkla knep som du kan använda för att behålla din cykel i bra skick år efter år. Att förse din cykel med ett ramskydd är ett av dem. I denna artikel berättar vi mer om vad ett ramskydd är samt varför du bör använda det på din cykel.

Läs mer
2019/08/07

Så väljer du rätt tävlingscykel

Oavsett om du står inför ditt livs första tävling eller om du vill steppa upp ditt game så är en sak väldigt viktig. Du behöver utrusta dig med rätt tävlingscykel. I den här artikeln tipsar vi därför om hur du väljer tävlingscykel!

Läs mer
2019/08/07

Cykelkläder – en köpguide

Vill du också göra cykelturen komplett med hjälp av snygga, funktionella och bekväma cykelkläder? Då kan du med fördel spana in den här köpguiden! Vi erbjuder allt inom personlig utrustning och tipsar dessutom om några riktiga kap.

Läs mer
2019/07/19

Billiga cykeltillbehör – en köpguide!

Utbudet av billiga cykeltillbehör är väldigt stort. Därför vill vi passa på att lyfta fram 14 olika alternativ som du bör spana in lite extra. Är du redo? Nu kör vi!

Läs mer
2019/07/09

Juniorcykel – en köpguide

En juniorcykel är inte en barncykel, men det är heller inte en vuxencykel. En juniorcykel ska vara helt rätt. Men hur vet man vilken cykel man ska välja? Det får du veta i den här artikeln!

Läs mer