NYHETER

2022/01/20

5 goda anledningar att pendla med en elcykel till jobbet

Under de senaste åren har försäljningen av elcyklar ökat explosionsartat. Trots detta finns det däremot många som är skeptiska till att överge bilen och cykelpendla till jobbet. Här tänkte vi därför ta upp några av fördelarna med att välja en elcykel på morgonen!

Läs mer
2022/01/12

Rostiga bromsskivor på cykel – orsak och lösning

Rostiga bromsskivor kan leda till att bromsverkan försämras och att bromsbeläggen slits ut fortare. Här tänkte vi därför berätta mer om varför bromsskivorna vanligtvis börjar rosta (så att du kan undvika dessa problem) samt hur du gör för att avlägsna rosten.

Läs mer
2022/01/07

5 tips för dig som ska cykla i fjällen

Fjällen lockar inte enbart med skidåkning under vinterhalvåret. Det är även en populär destination bland cyklister under sommaren. När man ska cykla i fjällen finns det däremot en hel del saker som är viktiga att tänka på. Här tänkte vi därför dela med oss av fem tips och råd till dig som planerar ett fjälläventyr!

Läs mer
2021/12/28

Förvaringsväska för cykel – en köpguide

Det finns många tillfällen då en förvaringsväska kan komma till användning. Exempelvis om du ska transportera din cykel i bilen eller ta med den på flyget. Här tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att hitta en passande förvaringsväska för dina behov, samtidigt som vi passar på att tipsa om några […]

Läs mer
2021/12/20

Vi tipsar om fem snygga cykelglasögon

Cykelglasögon skyddar dina ögon mot allt ifrån stenskott till kvistar och insekter. De är således viktiga att använda ur ett säkerhetsperspektiv, både under landsvägs och mountainbikecykling. Under de senaste åren har glasögonen även blivit ett stilplagg. Här tänkte vi därför tipsa om fem snygga cykelglasögon från vårt utbud!

Läs mer
2021/12/16

Vi tipsar om tio snygga cykeltröjor

Tillhör du en av dem som inte enbart vill klä sig bekvämt under cykelturen, utan även snyggt? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Jarla Cykel hittar du nämligen ett stort utbud av cykelkläder från marknadens mest älskade varumärken. Här tipsar vi om snygga tröjor.

Läs mer
2021/12/09

MTB-skydd – en köpguide

Om du föredrar att flyga fram längs skogsstigar och annan utmanande terräng på din mountainbike, kan det vara fördelaktigt att utrusta sig med adekvata skydd. Här tänkte vi därför tipsa om några av de skydd som vi rekommenderar dig att använda samt tipsa om passande produkter från vårt utbud.

Läs mer
2021/12/02

5 tips för att hitta en bra cykelhjälm till ditt barn

Många föräldrar uttrycker att det kan vara svårt att hitta en passande hjälm till deras barn. Här tänkte vi därför dela med oss av X tips som hjälper dig att hitta en bra cykelhjälm till ditt barn.

Läs mer
2021/11/24

Tips när du önskar en snygg ringklocka till cykeln

Ringklockan fyller inte enbart en viktig funktion på din cykel. Den måste även finnas där enligt rådande lagar och regler. Här tänkte vi därför tipsa om en handfull funktionella och snygga ringklockor.

Läs mer
2021/11/17

Hydrauliska skivbromsar tar inte – orsak & lösning

Har du hydrauliska skivbromsar på din cykel och upplever att dessa inte tar i ordentligt? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen berätta mer om vad detta problem kan bero på samt hur du går till tillväga för att få bukt med det.

Läs mer