Stor cykelkorg fram

2023/03/14

stor cykelkorg framAtt ha en stor cykelkorg fram på cykeln är ett bra sätt att transportera dina saker när du ska cykla.  Här på Jarlacykel finner du ett brett utbud av olika storlekar på cykelkorgar. I den här artikeln har vi valt att lägga fokuset på de större varianterna. De passar bäst för vuxencyklar men i övrigt kan de monteras på vilken cykel som helt oavsett vilket varumärke cykeln kommer ifrån.

Därför ska du ha en stor cykelkorg fram

Det finns många anledningar till varför du ska införskaffa en cykelkorg av större storlek. En av de största anledningarna är att du kan packa med dig de saker du behöver och lägga dem i din cykelkorg istället för att bära dem i påsar på styret eller liknande vilket kan bli rätt bökigt. När alla saker läggs i korgen fördelas vikten bättre och du kan cykla på utan några störande moment.

Förutom att cykelkorgen är ett smidigt sätt att förvara och transportera dina ägodelar är cykelkorgar snygga och gör att din cykel ser mer stilren ut vilket är en anledning så god som någon att köpa en cykelkorg.

Våra cykelkorgar

Är du på jakt efter en cykelkorg till din cykel har vi flera bra alternativ. I den här delen får du mer information om de cykelkorgar som är något större som finns hos oss.

Skeppshult korg Favorit

En av våra mest populära cykelkorgar kommer från varumärket Skeppshult. Den finns i tre olika utföranden  vilket är blanksvart, matt svart och silver. Den väger totalt 2 kg men monteras upp med enkelhet på cykeln. Vikten bidrar dessutom till cykelkorgens stabilitet. Cykelkorgen är tillverkad av metall vilket är ett slitstarkt material och därför kommer du kunna ha användning av cykelkorgen i många år framöver.

Cykelkorgen är mycket rymlig och du kan få plats med mycket i den. Till designen är den stilren och den nedre delen består av ett nätmönster vilket är till fördel då det minskar risken för att saker ska falla ut ur korgen och allt håller sig på plats ordentligt.

Wald korg 157 Giant

Cykelkorgen kommer från varumärket Wald. Den finns i två olika utföranden och du kan välja mellan svart eller silver. Den är tillverkad av stål vilket är ett tåligt material och går i samklang med din cykel. Metallen bidrar även till cykelkorgens stabilitet och den kommer därför att hålla för det mesta.

Måtten för cykelkorgen är 53 x 58 cm. Den har ett djup på 23 cm vilket ger dig gott om utrymme för att använda korgen när du behöver förvara och transportera dina saker. Den väger totalt 4 kg.

Den monteras enkelt på framstyret och den fästs ordentligt med hjälp av de fästen som kommer med produkten.

Att montera cykelkorg fram

Cykelkorgar monteras fram på cykelstyret.  Det är för att du enkelt ska kunna komma åt det du behöver i korgen under cykelfärden. Oftast är det enkelt att montera cykelkorgen då de kommer med instruktioner med tydliga beskrivningar på hur du ska gå tillväga för att montera cykelkorgen. Ibland kan du behöva ett verktyg såsom en skiftnyckel men oftast är det väldigt enkelt.

Handla din cykelkorg hos Jarla Cykel

När du handlar din cykelkorg hos oss på Jarla Cykel kan du söka i vårt välfyllda sortiment. Här finns modeller för alla typer av behov i olika prisklasser.

En stor fördel med att handla din cykel hos oss är att vi finns både som fysisk butik i Stockholm och online med snabba och fria leveranser över hela Sverige.

En annan fördel med att handla hos oss på Jarla Cykel är att vi finns både online och i fysisk butik i Stockholm. Besök oss på Rådmansgatan 25 eller Gustavslundsvägen 175, ring oss direkt på 08 – 20 06 76 eller skicka oss ett e-mail till [email protected] vid eventuella frågor eller funderingar. Varmt välkommen!