Tips när du önskar en snygg ringklocka till cykeln

2021/11/24

Ringklockan fyller inte enbart en viktig funktion på din cykel. Den måste även finnas där enligt rådande lagar och regler. Här tänkte vi därför tipsa om en handfull funktionella och snygga ringklockor.

Vi tipsar om snygga ringklockor

Som nämnts inledningsvis måste alla cyklar vara utrustade med en ringklocka. Det är däremot många som upplever att klockorna har ett tråkigt yttre som förstör resten av cykelns utseende. Här nedanför tänkte vi därför tipsa om fem snygga ringklockor:

 

Crane E-NE

 

 

Från det japanska varumärket Crane kommer denna stilrena ringklocka som gör sig lika bra på en standardcykel som på en fixie. Den minimalistiska klockan går att få i en mängd olika färger, däribland mässing, guld och matt silver. På så sätt hittar du garanterat ett alternativ som passar just dig och din cykel.

Läs mer om och köp Crane E-NE.

 

YWS Pärlan

 

 

Om du letar efter en ringklocka som passar en äldre standardcykel kommer denna klocka från YWS säkerligen att falla dig i smaken!

Den klassiska designen, som inspirerats av äldre ringklockor, är inte bara snygg utan också funktionell då det är en av de mest tåliga klockorna på marknaden. Ett utmärkt alternativ för din gamla ”pärla”.

Läs mer om och köp YWS Pärlan.

 

Knog Oi

 

 

Knog är ett australienskt varumärke som gjort sig kända för att utveckla produkter med en unik och samtida design. Denna ringklocka är inget undantag. Det stilrena och minimalistiska utseendet gör att du slipper cykla runt med en klumpig ringklocka på styret. Den finns dessutom i två olika storlekar – small och large.

Läs mer om och köp Knog Oi.

 

Knog Oi Luxe

 

 

Samma ringklocka som ovan, med enda skillnaden att den saknar fjäder och därav ger ifrån sig en finare klang samt har längre hållbarhet. Dessutom ser den lite mer exklusiv ut. Även här kan du välja mellan en liten och stor storlek.

Läs mer om och Knog Oi Luxe.

 

Electra Domed

 

 

Om du letar efter en snygg ringklocka till ditt barn, kanske detta fräcka alternativ kan passa. Denna klocka går nämligen att få med en mängd olika motiv. Pizza, igelkottar och enhörningar är bara några av de motiv som finns tillgängliga.

Läs mer om och köp Electra Domed.

 

Ta hjälp av Jarla Cykel

Där har du det – en handfull snygga ringklockor. Förhoppningsvis hittar du någon som passar just dig och din cykel. Vill du däremot hitta ännu fler alternativ rekommenderar vi dig att spana in vårt kompletta utbud av ringklockor.

En annan stor fördel med att handla hos oss är att vi finns både online och i butik. Utforska vårt välfyllda utbud på nätet eller besök någon av våra butiker på Rådmansgatan 25 eller Gustavslundsvägen 175 i Stockholm. Varmt välkommen!