Bell cykelhjälm

2023/11/15

bell cykelhjälm

Bell cykelhjälmar är mer än bara ett skydd, de är en blandning av säkerhet, stil och innovation. Designade för alla typer av cyklister, erbjuder Bell högkvalitativa hjälmar som garanterar säkerhet och komfort på cykelvägarna.  

För vem passar en Bell cykelhjälm? 

Bell, en världsledande tillverkare av cykelhjälmar, erbjuder produkter som passar alla, oavsett om du är en ivrig mountainbikeentusiast, en stadscyklist eller en barnfamilj. Varje cyklist förtjänar en hjälm som kombinerar säkerhet, komfort och stil. 

Egenskaper 

Bell cykelhjälmar står ut på grund av deras överlägsna konstruktion och innovativa egenskaper. Många cykelhjälmar inkluderar Mips-teknologi, en avancerad säkerhetsfunktion som ger extra skydd genom att minska rotationskrafterna som kan påverka hjärnan vid vinkelkollisioner. mot rotationsvåld vid en olycka. Dessutom erbjuder Bell hjälmar med sitt justerbara passformssystem, andningsbara material och aerodynamisk design för en förbättrad cykelupplevelse. 

4Forty Mips och Sixter Mips 

Bland vårt utbud av Bell cykelhjälmar finner du modellerna 4Forty Mips och Sixter Mips. Båda har förutom sin Mips-teknik, ett Float Fit anpassningssystem. Båda hjälmarna transporterar dessutom bort fukt på ett effektivt sätt. 

4Forty Mips och Sixer Mips är avsedda för mountainbike-cyklister men funkar lika bra oavsett vilken cykelmodell använder dig av. Hjälmarna skiljer sig dock åt när det kommer till bland annat design, ventilation, vikt, komfort och pris. Sixer Mips tenderar att vara ett mer avancerat alternativ med fler funktioner, riktat mot den mer erfarna eller krävande cyklisten, medan 4Forty Mips är ett mer grundläggande och prisvärt alternativ som passar bra för vardags- och fritidscykling. 

Storleksguide 

Att välja rätt storlek på din Bell cykelhjälm är avgörande för både komfort och säkerhet. Hos Jarla Cykel finner du Bell hjälmar i följande storlekar: 

  • S: 52–56 cm 
  • M: 55–59 cm 
  • L: 58–62 cm 
  • XL: 61–65 cm  

Vid val av cykelhjälmstorlek är korrekt mätning av huvudomkretsen nyckeln. Använd tillverkarens storleksguide för att matcha måttet och prova hjälmen för att säkerställa en tajt, men bekväm passform. Justera remmar och spänne, kontrollera hjälmens position och se till att den inte begränsar syn eller rörelse. Testa även med eventuella glasögon eller goggles för bästa komfort. 

Vad kostar en Bell cykelhjälm hos Jarla Cykel? 

Priset på en Bell cykelhjälm varierar beroende på modell och funktioner. Hos oss på Jarla Cykel kan du köpa en 4Forty Mips hjälm för 1500 kr och en Sixter Mix hjälm för 1800 kr. Priset speglar cykelhjälmarnas höga kvalitet, säkerhet och komfort.   

Tillverkar Bell cykelhjälmar för barn? 

Barns säkerhet är av största vikt och Bell erbjuder ett brett spektrum av hjälmar speciellt utformade för barn. Dessa hjälmar är inte bara säkra och bekväma, men också lekfullt designade för att göra cykling roligare för de yngre. För juniorer kan S passa bra då hjälmen har en storlek på 52–56 cm. Yngre cyklister bör istället utforska vårt utbud av barnhjälmar, speciellt anpassade för små och medelstora barn.  

På Jarla Cykel är vi dedikerade till att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta cykelhjälmen. Vi tror att en bra hjälm är en nyckelkomponent för en säker och njutbar cykelupplevelse. Utforska vårt breda sortiment av cykelhjälmar eller kontakta oss för expertråd.