Cykelvagnar från Thule

2022/08/19

cykelvagn thuleThule är ett svenskt företag som grundades år 1942. Varumärket har nischat in sig på att ta fram olika produkter inom sport och fritid. En produkt som de har blivit särskilt uppskattade för är cykelvagnen. Thule har flertalet olika varianter av cykelvagnar i olika prisklasser.

Cykelvagnar för alla tillfällen

Cykelvagnarna från Thule är mycket smidiga att använda. Oavsett vilken typ av aktivitet du ska ägna dig åt kan du ha nytta av att ha en bra cykelvagn. Med en bra cykelvagn kan du ha med dig barnen vart ni än ska. Det vanligaste är att cykelvagnen används för att transportera barnen till och från förskolan eller någon typ av fritidsaktivitet. Men cykelvagnen har betydligt fler användningsområden än så. Du kan till exempel använda en när ni ska på utflykt eller när ni ska åka längdskidor. Är du en sportig person och tycker om att träna med cykeln kan en cykelvagn användas när ni till exempel upptäcker fjällen. Flera av Thules cykelvagnar går att anpassa efter tillfälle och du kan till exempel omvandla vagnen från en cykelvagn till en vagn du drar med dig när du joggar eller promenerar. En cykelvagn är med andra ord väldigt mångsidig och är därmed en bra investering för dig som har en aktiv familj.

 

Montering

När du har valt ut en passande cykelvagn och fått hem den kan du börja montera upp den på en gång om du är ivrig att ge dig ut i det fria tillsammans med barnen. Att montera en cykelvagn är enklare än vad du kan tro. Det krävs bara en del tålamod och att du noga läser igenom de instruktioner som kommer med produkten när du köper den. Se till att följa instruktionerna steg för steg så kommer monteringen av din nya cykelvagn från Thule gå smidigt och rätt till.  När du har fått upp cykelvagnen är den redo för användning. Du kan fästa den baktill på din cykel och börja cykla med vagnen på en gång om du så vill. Cykelvagnen är redo för den aktivitet du och barnen ska ägna er åt så snart som monteringen är färdigställd.

 

Säkerhet

Det är viktigt att cykelvagnen är säker för både dig och barnen att använda. Många cykelvagnar är framtagna för att de ska klara av en varierande terräng. Men det kan vara bra om du läser på produktbeskrivningen så att du inte ger dig ut till fjälls med en cykelvagn som är anpassad för asfalt. Cykelvagnen ska vara tillverkad med ett säkerhetstänk och det är viktigt att du ser till att barnen sitter fast ordentligt i vagnen innan du börjar cykla eller springa med den. Inne i vagnen ska det finnas en säkerhetssele som du använder för att barnen ska sitta tryggt och säkert inne i vagnen. Om du ska använda cykelvagnen när det är mörkt är det viktigt att du ser till att ni syns ordentligt. Det finns många bra tillbehör du kan köpa i form av reflexer och lysen som du kan fästa på vagnen för att säkerställa att ni syns även i mörkret.

Vi på Jarla Cykel hjälper dig

Behöver du hjälp med något som rör cykel kan du med fördel kontakta oss på Jarla Cykel. Klicka här för att spana in vårt utbud av cykelvagnar eller besök någon av våra butiker på Rådmansgatan 25 eller Gustavslundsvägen 175. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ringa oss direkt på 08 – 20 06 76 eller ett mejl till [email protected]