Vi tipsar om fem cykelhandskar med gel

2021/06/21

Cykelhandskar med gel

Är du på jakt efter ett par nya cykelhandskar med gel-inlägg? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Jarla Cykel hittar du nämligen ett stort utbud av cykelhandskar från marknadsledande varumärken som Bontrager, POC och Pearl Izumi. Här har vi samlat några handskar med gel.

 

Varför ska man använda handskar med gel-inlägg?

Precis som namnet antyder är dessa handskar försedda med gel-padding som återfinns på väl utvalda platser på handflatan. Fördelarna med detta är att det ger dig ett bekvämare och bättre grepp samtidigt som det förhindrar slag mot nerver, vilka kan orsaka skav och domningar i handen.

Det finns således många goda anledningar att använda sig av handskar med gel-inlägg, inte minst om du kör mountainbike eller downhill och flyger fram genom utmanande terräng. Givetvis kan de däremot användas även vid pendling eller cykling längs landsväg.

 

Spana in dessa cykelhandskar med gel-inlägg

Som nämnts inledningsvis erbjuder vi på Jarla Cykel ett välfyllt utbud av handskar, vilket givetvis inkluderar de med gel-inlägg. Nedanför har vi samlat några av produkterna som återfinns bland vårt sortiment:

 

Pearl Izumi Select Gel (herr)

Från det populära varumärket Pearl Izumi kommer denna praktiska och snygga cykelhandske med korta fingrar. Perfekt för sommarens cykelturer!

Handsken är försedd med syntetiskt läder i handflatan samt perfekt placerade gel-inlägg. Något som ger dig en perfekt kombination av komfort, hållbarhet och passform.

Läs mer om och köp Pearl Izumi Select Gel.

 

Pearl Izumi Pro Gel

Likt ovanstående handske kommer denna från Pearl Izumi. De korta fingrarna, genomtänkta materialvalen och gel-inläggen gör de bekväma och väl ventilerade. Perfekt för långa landsvägsturer.

Läs mer om och köp Pearl Izumi Pro Gel.

 

Pearl Izumi Elite Gel (dam)

Även dessa kortfingrade handskar bjuder på många goda egenskaper som gör att de passar utmärkt under långa landsvägsturer under sommaren. De är dessutom anpassade för att ge bättre passform åt tjejer.

Läs mer om och köp Pearl Izumi Elite Gel.

 

POC Resistance Enduro

Från ett populärt varumärke till ett annat. Dessa långfingrade handskar kommer från uppskattade POC och är särskilt framtagna för enduro-cyklister. Den tunna handsken ger dig nämligen maximal med kontroll samtidigt som inläggen i pek- och långfingrarna resulterar i ett bra grepp om bromshandtagen.

Läs mer om och köp POC Resistance Enduro.

 

Pearl Izumi Amfib Gel

Om du cyklar under vår, höst och vinter kanske dessa bekväma och varma handskar från Pearl Izumi faller dig i smaken. De är utrustade med en mängd goda egenskaper, däribland gel-inlägg, som gör din cykeltur till en fröjd.

Läs mer om och köp Pearl Izumi Amfib Gel.

 

Ta hjälp av Jarla Cykel

Där har du det – en handfull handskar med gel-inlägg. Vill du hitta ännu fler alternativ rekommenderar vi dig att spana in vårt kompletta utbud av cykelhandskar.

En annan stor fördel med att handla hos oss är att vi finns både online och i butik. Utforska vårt välfyllda utbud på nätet eller besök någon av våra butiker på Rådmansgatan 25 eller Gustavslundsvägen 175 i Stockholm, där du kan få hjälp av vår kunniga personal – varmt välkommen!