Cykel 28 tum – en populär storlek på cykel

2023/02/23

Cykel 28 tumCykling är en utmärkt träningsform som är bra och rolig för hela familjen. För att få en bekväm cykeltur är det viktigt att cykla på rätt cykel. När du väljer cykel bör du utgå från din längd och ålder. Det är främst din längd som är viktig för att du ska kunna nå ner till pedalerna. Skulle du vara för kort för en cykel kommer du ha svårt att nå ner och då blir det svårt att cykla. En populär variant är cykel 28 tum. För nybörjare kanske cykel 28 tum inte säger så mycket. Det är bra att ha kunskap om just tum när det kommer till cyklar. Det kan hjälpa dig att hitta en cykel som passar.

Välj rätt cykel

När du väljer cykel ska du kolla på hur många tum cykeln är. Det är helt enkelt storleken på däcken som avgör om din cykel passar eller inte. Detta är en cykel som passar både som dam- och herrcykel. För de som är intresserade av cykel 28 tum kan du kolla in våra storleksguider här hos Jarlacykel. Många passar i cykel 28 tum men behöver helt enkelt olika ramstorlekar på sina cyklar. Själva ramstorleken mäts längst sadelröret. När du ska mäta ramstorleken bör du mäta från sadelrörets topp upp till pedalens fäste. Anledningen till att cyklar har olika ramstorlekar är för att du ska kunna se skillnad på cyklarna. Det kan annars vara svårt att veta vilken cykelstorlek som  passar just dig.

Kunnig personal hos Jarlacykel

Det är en del att tänka på när du ska köpa ny cykel. Hos Jarlacykel får du hjälp och support i jakten på din drömcykel. Här jobbar kunnigt folk som kan guida dig i rätt riktning. Jarlacykel har funnits sedan 1944 och har därmed många års erfarenhet av cyklar. I utbudet finns det flera olika cykelmärken att välja mellan. Just cykel 28 tum är en mångsidig variant som finns i flera olika modeller. Du kan bland annat hitta vanliga dam- och herrcyklar, elcyklar, hybrid, racer, sport och trekking. Oavsett vilken typ av cykel du letar efter så hittar du den här. Hos Jarlacykel kan du hitta cykel 28 tum som passar dina behov. Skulle du behöva hjälp kan du ringa till oss på Jarlacykel eller skriva i dina uppgifter i kontaktformuläret på hemsidan.

Cyklar för olika aktiviteter

Våra cyklar finns i olika prisklasser och passar för olika aktiviteter. Oavsett om du är en nybörjare eller en mer erfaren cyklist kan du hitta en passande variant hos oss. Det finns modeller med olika antal växlar och egenskaper. För den som vill börja cykla till jobbet eller mer i vardagen så finns det många vardagscyklar. Dessa kan också kallas standardcyklar just för att de kan användas till vardagen. De är bra oavsett om du ska cykla till stranden eller till staden. Är du mer träningsinriktad så finns det även träningscyklar som är cykel 28 tum hos Jarlacykel. Cykling ger bra träning för hela kroppen och är ett bra alternativ för den som inte gillar att springa.

Handla din cykel hos Jarla Cykel

När du handlar din cykel hos oss på Jarla Cykel kan du söka i vårt välfyllda sortiment. Här finns herr-, dam- och barnmodeller för alla typer av behov i olika prisklasser. Vi säljer cyklar från välkända kvalitetsmärken som exempelvis Monark, Trek, Nishiki, Pinarello, Crescent och Merida till bra priser. En stor fördel med att handla din cykel hos oss är att vi finns både som fysisk butik i Stockholm och online med snabba och fria leveranser över hela Sverige.

En annan fördel med att handla hos oss på Jarla Cykel är att vi finns både online och i fysisk butik i Stockholm. Besök oss på Rådmansgatan 25 eller Gustavslundsvägen 175, ring oss direkt på 08 – 20 06 76 eller skicka oss ett e-mail till [email protected] vid eventuella frågor eller funderingar. Varmt välkommen!