Billiga cykeltillbehör – en köpguide!

2019/07/19

Billiga cykeltillbehör

Utbudet av billiga cykeltillbehör är väldigt stort. Därför vill vi passa på att lyfta fram 14 olika alternativ som du bör spana in lite extra. Är du redo? Nu kör vi!

Innehåll

-14 billiga cykeltillbehör som du bör spana in

-Ta hjälp av Jarla Cykel

14 billiga cykeltillbehör som du bör spana in

Vad menas egentligen med cykeltillbehör? Jo, alla produkter som hör till cykling men som inte ingår som en ordinarie utrustning för att cykeln ska fungera. Det kan vara produkter som du kan montera på cykeln, eller använda själv. Allt från lampor till hjälmar!

På Jarla Cykel hittar du ett stort utbud av kvalitativa och billiga cykeltillbehör. Nedan hittar du 14 alternativ som du bör spana in lite extra!

1. Engergirik powergelDenna powergel har samma energifulla effekt som en powerbar. Enda skillnaden är att den kommer i en smart gelform! 

2. Powerbar natural energy cereal barNjut av denna smakrika bar. Perfekt för dig som behöver fylla på med mycket energi, exempelvis när du är ute på långa träningspass.

3. Ringklocka från OXCVisst vet du om att du enligt lag är skyldig att ha ringklocka på din cykel? Vi rekommenderar denna i kromat stål från OXC!

4. Vår egen vattenflaskaUnna dig själv en riktigt snygg och användarvänlig vattenflaska. Locket är tätt och pipen är mjuk, helt enkelt väldigt enkel att dricka ur. Självklart passar även flaskan perfekt i alla flaskhållare.

5. Handtag från Lizard SkinsÖnskar du ett maximalt grepp om din cykel? Då rekommenderar vi dessa handtag från Lizard Skins! 

6. Cykelstöd från Frogbikes – När du använder ett cykelstöd så skyddar du din cykel från både smuts och slitage. Spana in detta från Frogbikes!

7. Stänklappar både fram och bakDenna stänklapp kallas även för kompislapp. Inte så konstigt då den ser till att täcka både dig och bakomliggande kompisar från att bli smutsiga från eventuellt stänk! 

8. Hopfällbart cykelverktygEtt litet och smidigt verktyg som är perfekt att ta med sig ut. Det ryms perfekt även i den minsta fickan.

9. Låsvajer från AbusSjälvklart behöver du ha ett cykellås så att din cykel inte blir stulen! Denna praktiska låsvajer gör att du kan låsa både fram och bakdäck.

10. IphonehållareHär har du ett säkert mobilfäste för din Iphone! Den smarta konstruktionen gör att du enkelt kan använda mobilen då den sitter stabilt i hållaren på styret. Ett vattentätt fodral följer med som även skyddar din Iphone från regnet. 

11.Sadelväska från BontragerEn smidig och slitstark sadelväska. Med en volym på 0,82 l rymmer den det mest väsentliga för din cykeltur!

Till barnen

För dig som letar efter billiga cykeltillbehör till barncykeln har vi sparat det bästa till sist.

1. SäkerhetsvimpelSe till så att de små barnen är väl synliga när de är ute och cyklar. En säkerhetsvimpel gör att de syns även från långt håll.

2. BarncykelkorgEn snygg cykelkorg som passar barncyklar mellan 12-16’’. Här ryms allt spännande som kan följa med på en tur med cykeln. 

3. EkerreflexerSmarta reflexer som du sätter på cykelns ekrar. En cool accessoar som även syns i mörkret! 

Avslutningsvis

Där har du det – ett stort utbud av billiga cykeltillbehör som du borde spana in lite extra! Hoppas du har hittat något som du blev lite extra nyfiken på. Om du vill se hela sortimentet av cykeltillbehör kan du spana in det här!

Ta hjälp av Jarla Cykel

Om du fortfarande är osäker på vilken typ av cykeltillbehör du är i behov av kan du alltid besöka någon av våra butiker för både rådfrågning och provcykling. På så sätt hittar du garanterat rätt cykeltillbehör. Vi finns på Rådmansgatan 25 eller Gustavslundsvägen 175 i Stockholm.

Vi är en kombinerad butik och verkstad så att du alltid kan få den service som du och din cykel är i behov av.

Ring oss direkt på 08 – 20 06 76 eller skicka oss ett e-mail till info@jarlacykel.se vid eventuella frågor eller funderingar. Varmt välkommen!